Samarbetspartners
 
www.thewhiskyexchange.com

www.whisky-online.com

The Vintage House

Användning av personuppgifter m m.

  1. Skåne Malt Whisky Society kommer att:
    1. överföra och på annat sätt delge information om dig till andra personer godkända av dig.
    2. lagra information som du tillhandahållit till föreningen, bl.a din adress, e-post adress och telefonnr. Den information som är tillgänglig för föreningen, kommer att utnyttjas i syfte att tillhandahålla den service som du begärt.
  2. Annonser från tredjepartsföretag visas på vår webbplats när du besöker den. Dessa företag kan använda information (med undantag av namn, adress, e-postadress och telefonnummer) om dina besök på denna och andra webbplatser för att kunna visa annonser om varor och tjänster som du kan tänkas vara intresserad av. Om du vill ha mer information om detta och hur du kan förhindra att denna information används av dessa företag klickar du här.
  3. Jag accepterar, trots de risker som föreligger för att obehöriga får del av mina uppgifter sänds via internet till den av mig uppgivna e-post adressen.
  4. Föreningen utnyttjar avancerad teknik och fastställda instruktioner i syfte att säkerställa att information rörande dig behandlas snabbt, noggrant, fullständigt och i överensstämmelse med gällande datalagstiftning.
  5. Önskar du ytterligare information, vänligen kontakta någon i föreningens styrelse.

I enlighet med gällande lag äger du rätt att på skriftlig begäran, få besked om personuppgifter som behandlas i våra system och som rör dig. Vänligen skriv i så fall till ordförande i föreningen. Information som befinnes inte vara korrekt eller fullständig, kommer omgående att justeras.

Information rörande dig kommer att förvaras av föreningen endast under sådan tid som är ändamålsenlig för ovan angivna syften eller som erfordras enligt gällande lag.

Senaste Nytt
 
Bildande av förening

Islay resa boka senast den 6 januari

Whisky året 2022

praktiskt inför provningen 18 november

provning 27 maj

Whisky på väg

High Coast provning 27 maj

whisky provning 25 mars

Förtydligande ändring i medlemsmatrikeln

Digitala provningen 25 mars

Fler Nyheter
Aktiviteter
Årets första provning - Skotsk Whisky
2023-02-☀☀ 0 anmälda
Årets andra provning - Lowland
2023-03-☀☀ 0 anmälda
Årets tredje provning - Juul's Vin & Spirit
2023-05-☀☀ 0 anmälda